Meditatia Transcedentala reduce stresul in mod natural

Stresul este un fapt de viata - dar nu ar trebui să fie astfel.

Toata lumea este constienta de efectele negative ale stresului. Acesta scade performanta, dauneaza relatiilor si creeaza uzura fizica. Pe scurt, acesta reduce placerea de a trai. Mai mult, are tendinta de a afecta sistemul de-a lungul unei vieti. Chiar si un somn bun sau o vacanta prelungita nu ne permit sa ne recuperam pe deplin.

Hormonii si comportamentul Hormonii si comportamentul 1978 10(1):54-60

Crearea unei perspective echilibrate

S-ar putea sau nu sa fie lucruri pe care le putem face pentru a reorganiza viata noastra pe plan extern cu scopul de a ajuta la reducerea stresului. Dar daca aceasta este sau nu o optiune, pe plan intern meditatia transcedentala elimina de fapt efectele stresului la nivel fiziologic. Când practicati cu regularitate, acest lucru duce la o perspectiva mai echilibrata, la mai multa energie, motivatie si la o evaluare mai profunda a lucrurilor.

Capacitatea de a face fata situatiilor stresante

Pentru ca fiecare individ este diferit, efectul de echilibrare al meditatiei transcedentale poate aduce diferite beneficii pentru oameni diferiti, cum ar fi mai putine dureri de cap, îmbunatatirea somnului, o crestere de energie sau relatii mai bune. Cu toate acestea, un avantaj pe care majoritatea oamenilor il împartasesc este ca acela ca pot gestiona, în general, situatiile stresante mai bine dupa ce au invatat meditatia transcedentala.

Dr Oz, chirurg cardiolog

Cum reduce MT stresul (6 mins)
Dr Oz, chirurg cardiolog

Cercetari privind stresul

Cititi informatiile de la medici si cercetatori stiintifici cu privire la modul in care meditatia transcedentala creste starea de bine mintala, sanatatea si longevitatea, reducand în acelasi timp un comportament care este in detrimentul sanatatii.

Fă primul pas

Găsește cel mai apropiat centru și profesori de MT

Caută acum

Tel: + 373 69234525

Dr William Weir, Consultant

Dr William Weir
Consultant în boli infectioase

"Stresul psihologic are multe efecte fizice adverse asupra organismului uman, inclusiv o influenta directa si daunatoare asupra sistemului imunitar. Practica meditatiei transcedentale elibereaza stresul si, prin urmare, este foarte recomandata pentru valoarea sa in sustinerea vietii."