Pacea interioară: o experienta a mintii si a corpului

Odihna profunda experimentata în timpul meditatiei transcedentale relaxeaza corpul si îi permite sa se elibereze de stresul si oboseala acumulata.

Cand sistemul nervos este mai putin tensionat, puteti reactiona mai calm la problemele care apar. Nu este de ajuns sa afirmi ca ai pacea interioară. Trebuie sa ai experienta ei în fiziologia ta.

Maharishi despre fericire

Maharishi despre fericire
-3 mins

Experimenteaza calmul natural

Prin adaugarea experientei calmante a Meditatiei Transcendentale la rutina de zi cu zi, pacea interioara creste usor. Tendinta naturală a mintii este de a merge în directia unei mai mari fericiri si paci. Cand practicam Meditatia Transcedentala, acest proces se întamplă în mod natural si automat.

Adauga meditatia în rutina de zi cu zi

Adevarata pace interioara este sentimentul de calm si centrarea necesara pentru a fi eficace în lumea ocupata de astăzi. În sport, se numeste Zona, unde sportivi fac performanta de varf mentinand în acelasi timp un punct de vedere calm si cuprinzătoar. Nu aveti nevoie sa va retrageti in varf de munte pentru a găsi pacea interioară. Doar practicati Meditatia Transcendentala de doua ori pe zi.

Prin adăugarea experienței calmante a Meditatiei Transcendentale la rutina de zi cu zi, pacea interioară crește. Este similar cu o veche metoda de colorarea a tesaturilor prin scufundarea in vopsea pentru colorare alternata cu expunerea la soare pana cand tesatura devine viu colorata. În același fel alternanarea MT cu activitatea produce rapid o stare în care nu esti niciodată coplesit de experiențe stresante. Indiferent de ce probleme apar, le faci fata cu o stare de spirit puternica si stabila.

Fă primul pas

Găsește cel mai apropiat centru și profesori de MT

Caută acum

Tel: + 373 69234525

Flower

Dr Elizabeth Young 
GP, London

"După ce am practicat TM, ma simt odihnita si gata sa abordez problemele vietii ... Am vazut literalmente mii de oameni obtinand un beneficiu de la meditatia transcedentala si o recomand fara ezitare."