Smiling Man Blue Shirt

Ce este Meditația Transcendentală ?

Meditația Transcendentală este cea mai pură, mai simplă, și mai eficientă formă de meditație pe care a cunoscut-o lumea.

Este tehnica pura a transcenderii - de așezare la nivelul cel mai simplu, cel mai puternic al conștientei - neatinsa de nici un fel de control al minții sau procesului de gândire.


Meditația Transcendentală permite minții să se stabilească în interior dincolo de gând la nivelul cel mai tăcut și mai liniștit de conștiință - propriul Sine.

Prin ce se diferențiază Meditația Transcendentală

Meditația Transcendentală este unica. Este fundamental diferită de alte sisteme de meditație și relaxare. Un studiu recent asupra activitatatii cerebrale in timpul meditației, publicat în "Consciousness and Cognition" identifică trei categorii fundamentale de meditație: focalizarea atenției, monitorizare sau mindfulness și auto-transcenderea automată - o nouă categorie introdusă de către autori pentru a descrie Meditația Transcendentală.

Cum funcționează Meditația Transcendentală?

Meditația Transcendentală permite minții sa depaseasca gandirea in mod simplu, natural și fără efort și să aibe experienta unei stari de conștiință de liniste alertă. Această experiență profund odihnitoare a transcenderii reamprospateaza mintea si corpul, aducand numeroase beneficii în viața de zi cu zi.

Coerenta creierului demonstrata

Coerenta activitatii cerebrale in timpul MT - demonstrație facuta de Dr A Arenander (2 min)

Fă primul pas

Găsește cel mai apropiat centru și profesori de MT

Caută acum

Tel: + 373 69234525

Norman Rosenthal, psychiatrist, researcher and author

Norman Rosenthal
Psihiatru, cercetator si autor

"Inainte ca cercetarea noastră să fie terminată, trei dintre clinicieni s-au instruit in Meditația Transcendentală. Acesta este modul in care au fost impresionați de ce au văzut"