Beneficiile Meditației Transcendentale

Cercetări extensive au descoperit că Meditația Transcendentală reduce stressul si anxietatea având ca efect pacea interioara, creativitatea, sanătatea, succesul și fericirea.

Această unică tehnică simplă permite minții să meargă dincolo de gândire și să contacteze izvorul profund, transcendental al întregii nostre energii, creativității si inteligențe, dizolvând stresul și imbogățind mintea, corpul si relațiile.

Pace interioara și fericire

Meditația Transcendentală produce o stare coerentă de odihnă alertă - o stare de pace interioară reală, pentru minte si pentru corp. Adânc in mintea dvs. este un câmp liniștit de conștiință pură, propria voastră conștiință atentă la cea mai liniștită stare a sa. Meditația Transcendentală permite minții să experimenteze aceasta - fără efort.

Creativitate

Experiența odihnei alerte in timpul Meditației Transcendentale crează condiții optime pentru actualizarea întregului dvs. potențial pentru un maxim de inteligență și creativitate.

Eliminarea stresului

Orme-Johnson David W. and Banes Vernon A., The Journal of Alternative and Complementary Medicine
May 2014,20(5):330-341

Eliminarea stresului

Meditația Transcendentală elimină efectele stresului intern si fiziologic. Când este practicată regulat, acesta rezultă intr-o perspectivă mai echilibrată, mai multă energie și motivație si o mai profunda apreciere a mediului.

Fă primul pas

Găsește cel mai apropiat centru și profesori de MT

Caută acum

Tel: + 373 69234525

Norman Rosenthal, psychiatrist, researcher and author

Norman Rosenthal
Psihiatru, cercetator si autor

"Inainte ca cercetarea noastră să fie terminată, trei dintre clinicieni s-au instruit in Meditația Transcendentală. Acesta este modul in care au fost impresionați de ce au văzut"